Åsa Romson börjar gråta – måste minska invandring, haft debatt om verklighetsbilden

Åsa Romson börjar gråta live på en presskonferens, fick meddela att Sverige måste minska invandring efter många debatter om verklighetsbilden.

Förr eller senare kommer verkligheten ikapp dig om du inte har en trovärdig heltäckande långsiktig politik, det fick Åsa Romson och Stefan Löfven nu uppleva. Tidigare sas det om att Sverige inte hade några gränser alls och det gick utmärkt att kombinera generös välfärd med fria gränser samt Europa sämsta integration och bostadsbrist för att inte tala om alla lån och pengar tagna från biståndet. Vi har även en stor risk för en bostadsbubbla, lånar landet och bostadsbubblan spricker – ja då är det riktigt illa utan att gå in på några avancerade ekonomiska analyser.

Det märkliga här är att Åsa Romson gråter och vägrar stå för sin egen politik, Gustaf Fridolin har bara timmar senare sagt att Miljöpartiet är kritiska till deras eget förslag som att de vore i opposition.

Ödets ironi när Alliansen slöt migrationsöverenskommelse med Miljöpartiet för att exkludera SD men sen i regeringsställning levererar Miljöpartiet en politik som får SD att le.

Tidigare har vi även sett hur en språkrör från Grön Ungdom anklagade Hanif Bali, som ville minska invandringen, för att vilja föredra att kvinnor blev våldtagna i flyktingläger i Libanon.

Med andra ord, dålig stämning i MP just nu och Åsa Romson grät live som någon annan än en vice statsminister. En feg person som inte vill ta ansvar för sin egen politik, ett parti som vill alltid vara i opposition men samtidigt alltid sitta i regeringar och ha makt över Sveriges politik.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Åsa Romson börjar gråta - måste minska invandring, haft debatt om verklighetsbilden, 5.0 out of 5 based on 1 rating