Björn Borg gör ett spel

Björn Borg marknadsför sig till målgruppen 18-25 år på ett helt unikt sätt, i samarbete med reklambyrån Garbergs kommer Björn Borg att släppa sitt eget spel.


I 6 månader har flera personer, bland annat från DICE, suttit och utvecklat spelet. Även Counter Strike stjärnan GeT_RiGhT har varit med och lämnat sina spår i spelet i form av kommentarer direkt till spelutvecklarna.

Första gången jag hörde om spelet så lät det ungefär så här:
“Björn Borg släpper ett spel där du sprider kärlek istället för hat”, och det under tiden då spelet Hatred ansågs vara för våldsam för Steam.

Men 27:e januari publicerade DagensMedia.se sin lilla text om spelet och då lät det så här istället:

“– Vi frågade oss vad man gör med rörlig bild till målgruppen 18-25 år. Vi kom på att vi ville göra ett helt spel, som Battlefield.”

Jag vet inte exakt hur de kom på den här idén men jag antar att eventuella utspel om Hatred var bara ett sätt att få uppmärksamhet, för jag tvivlar på att Björn Borg skulle investera pengar i ett spel bara för att det utvecklas ett våldsamt spel där ute.

Hur som helst så ser jag fram emot att sprida kärlek i spelet med vapen som skjuter med sopbubblor och slängkyssar. Tror att spelet blir lite som Goat Simulator, full av buggar fast ser ut som en shooter likt Saint Row eller Counter Strike. Eller som de kallar det “First Person Lover” istället för “First Person Shooter” :)

Står att spelet ska redan vara ute, men jag kunde inte hitta någon länk. Slänger upp den här så fort jag hittar.

*Uppdatering*

Björn Borgs spel “First Person Lover” går att spela här helt gratis.

Måste installera Unity för att kunna spela direkt i webbläsaren om jag har förstått allt rätt.

bb-game

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Björn Borg gör ett spel, 5.0 out of 5 based on 1 rating