Goat Simulator – Dead Island trailer

Nu har Goat Simulator släppts på Steam och en DRM-fri version finns på coffeestainstudios hemsidan för 9.99$. På steam blir det mycket dyrare, 9.99 euro.

Här är den senaste trailern där Goat Simulator simulerar Dead Island trailer som blev en viral video och resulterade i många besvikna fans när spelet sedan släpptes. 

Den gamla trailern för Goat Simulator var mer clean, ingen Dead Island men hade sina unika drag.

Så hur var spelet? Det blev så klart en bästsäljare på Steam i några dagar när spelet släpptes men många blev besvikna, jag köpte spelet direkt utan att tänka efter men insåg snart att spelet inte var optimerad så bra och min Alienware dator borde inte ha samma problem med grafiken som jag hade.

Om vi har tur så fixar de det den närmaste tiden så att fler kan njuta av spelet, har vi otur så skiter de i det då många har redan köpt spelet.

Annars var spelet ganska rolig den första halvtimmen, men det handlade inte så mycket om “simulating” som vi såg i Goat Simulator Dead Island trailer. Det handlade mer om att utforska och hitta hemliga referenser, samt försöka hitta buggar. 

Jag tror att spelet skulle var mycket roligare med multiplayer i, men vi fick en workshop och kan kanske uppleva mer i Goat Simuator vilket också behövs då det fanns så lite att göra i originalversionen.

Hur som helst, en “okej” upplevelse och ganska roliga trailers hade Goat Simulator. Dead Island trailern var minst lika roliga som den första och fick 5,2 miljoner views på Youtube vilket är 1,5 miljoner fler än den pre-order trailern. 

Innan trailers fanns det bara en video av utvecklaren som hade lite kul, och många blev hajpade vilket ledde till att spelet faktiskt släpptes.

En sak till innan jag avslutar, musiken så är så underbar! Och man tröttnar aldrig på den, så busig musik och är perfekt för det man gör i spelet. Jag tror att soundtracket gjorde sitt för Goat Simulator trailers, annars skulle de aldrig få så många miljoner views.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Goat Simulator - Dead Island trailer, 5.0 out of 5 based on 1 rating