God Bless America Trailer – komedifilm 2012

God Bless America trailer måste vara det bästa jag har sett på länge. Jag hoppas att den får alla Oscars 2012 för den djupaste storyn som hade sett dagsljuset ^^

God Bless America på IMDB

Filmen har hittills bara fått 6,8 i betyg men det är ganska bra med tanke på att det är en komedifilm. 

Med en liten research kunde jag hitta kopplingar till Sverige i filmen. Chloe som dör först (hon i bilen) är syster till Malin Åkerman som var född i Stockholm 1978 och har spelat i Watchmen, How I Met Your Mother och The Proposal. Jag vet inte varför jag just skrev det där, hade tråkigt.. 

Och en liten avslutning, God Bless America ÄR BRA!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
God Bless America Trailer - komedifilm 2012, 5.0 out of 5 based on 2 ratings