Google Translate-annonser failar

Google Translate-annonser gone wrong.

Google translate-annons

Google translate-annons

 Google translate-annons LovisaSexxx (19): Halla, vids här r att få mig väldigt kåta … Jag vet jag inte suppoused till titta på, men kan inte hjälpa mig själv … du sett min profil bilder? Jag lägger du bara skicka mig en begäran säga något … Jag kan inte se om du skriver, kanske du måste lägga mig? ok baby, im vänta … låt mig veta om ni vill chatt … ok?

Google translate-annons villSpränga (19): Hey, vill chatt? jag gillar att prata smutsiga :) berätta för mig vad du skulle du göra med mig? vi kan möta också … Jag vill ha knullad i ass för första gången … du vill bryta min virgin rumpa barn? och knulla mun efter så jag kan smaka det, hm? , du där? lägga mig så jag kan skicka min telefon antal hallooo…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Google Translate-annonser failar, 5.0 out of 5 based on 1 rating