Hanna Widerstedt är död

Hanna Widerstedt är död, iaf hennes karaktär som hon spelade. Karaktären skulle ha hetat Louis Vulgorette men blev Hanna Widerstedt för att inte vara lika uppenbart.

Hanna Widerstedt dödPå sin nya blogg, widerstedtx.wordpress.com, berättar hon om sitt konstprojekt Louis Vulgorette och döden. 

“Tro mig, det har inte varit lätt. Jag har hatat Louis och jag har älskat Louis. Hon blev en del av mig själv.”

På lite kul har jag tidigare bloggat om Hanna Widerstedt, första bloggposten hittas här. Posten delades 25 gånger på Facebook och många höll med mig, några kunde inte se provokationerna och fortsatte att hata. Jag skrev bland annat:

Hanna Widerstedt har en talang och trollar på Internet med stil. Det finns en framtid för henne om hon lyckas att behålla sin populäritet, sina videotittare och bloggbesökare.  Jag tror att hennes skådespel döljer en människa som är kreativ.

På senaste tiden har karaktären blivit tråkig. Jag tror att hon gick in för djupt i rollen och tappade kreativiteten och stilen som hon hade i början. Det var mest därför jag har slutat blogga om hennes senaste utspel och projekt efter Big Brother. Jag är glad att “konstverket” är nu död, den började bli lite långtråkigt.

RIP Louis Vulgorette och lycka till Hanna Widerstedt i framtiden. Du har förtjänat din semester, din familj med. Jag önskar bara att du kunde spela din roll utan att dra in Kyo i det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Hanna Widerstedt är död, 5.0 out of 5 based on 2 ratings