Hanna Widerstedt trollar Internet

Hanna Widerstedt trollar Internet som ingen annan. I december 2011 har hon börjat videoblogga och provocera, idag 3 veckor senare har hon blivit en liten kändis på Internet i Sverige. Hennes videoklippet JAG HATAR SVENSKA KILLAR har fått nästan 150 000 visningar. Hanna Widerstedt är en kreaetiv troll som gärna berättar om vad hon gör på fritiden; köper väskor i Hong Kong för 100 000 kronor, är en professionell “poledansare”, hatar svenska killar, målar, tittar på anime och lyssnar på metal. Hanna Widerstedt älskar att vara naturell och berättar gärna om det för sina bloggläsare och videotittare nästan varje gång.

Hanna Widerstedt har en talang och trollar på Internet med stil. Det finns en framtid för henne om hon lyckas att behålla sin populäritet, sina videotittare och bloggbesökare.  Jag tror att hennes skådespel döljer en människa som är kreativ och har sina talanger. Om hon är i verkligheten precis som i sina videoklipp på Youtube och sina bloggposter så är det lite sorgligt och inte lika underhållande längre, iaf för mig. Jag njuter av HannaWiderstedt -videoklipp minst lika mycket som kommentarerna under och just av den anledningen valde jag att posta den här videon. Hennes tittare och följare är unga, arga och lite smått handikappade och förstår inte att allt på Internet behöver inte vara sant. Ofta handlar det bara om underhållning och provocering. Om jag skulle välja mellan Kissie och Hanna Widerstedt så skulle det sista alternativet vinna. 

Om ni fortfarande inte tror att hon trollar, ta en titt på Hanna Widerstedts gamla blogg. Där är hon en normal modebloggare som bloggar precis som alla andra, hon tycker även att Blondin Bella är smart. Detta var 2009, hur mycket tror ni att en människa, i det här fallet Hanna Widerstedt, kan förändras? Hon bor i Vallentuna, ett ställe jag har gått förbi många gånger och det finns inget speciellt där. Hanna Widerstedt är en #1 troll på Internet just nu och underhåller Sverige :)

*Update*

Gamla bloggen är nu borttagen. Obvious trolling is obvious, eller hur Hanna Widerstedt? :)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
Hanna Widerstedt trollar Internet, 3.5 out of 5 based on 2 ratings
 • Alex

  Hanna Widerstedt <3 :)

 • Pingback: Hanna Widerstedt har fobi för fattiga människor()

 • islandmountain

  Trevligt att någon tycker lika som jag, hoppas att hon står ut med allt hat, och fortsätter.
  Tyvärr verkar hennes gamla blogg vara borta nu, men hon skriver på sin nya blogg att hon var manipulerad av en kille när hon skrev den… :D

  • http://www.alexseo.se Alexander Edbom

   Jojo.. hon märkte väll att det var lite för obvious trolling när kan gå in på hennes gamla blogg och se vem hon egentligen är :)

   Men jag antar att hon tjänar pengar på det hela och har någon manager som har skapat hennes image. Eller så är hon jävligt bra på att provocera. Om du läser hennes blogginlägg så kan du ofta se henne driva med sig själv. 

 • Pingback: Hanna Widerstedts gamla blogg borttagen()