Jockiboi dissar Hanna Widerstedt

Det är san, Jackiboi har dissat Hanna Widerstedt även om det var ofrivilligt. Så här skriver Hanna Widerstedt på sin blogg:

Tycker Jockiboi är fett dryg! Beslutar mig för att dissa honom.

Men om ni går på Jockibois blogg, så kan ni se den här bilden (länken leder till “Jag vill bara knulla” videon):

Jackiboi dissar Hanna Widerstedt

Jackiboi visste inte att det var Hanna Widerstedt som hade gjort videon och kanske var, som han uttryckte sig, för ärlig. Ni kan googla på Jackiboi för att hitta till hans blogg men gör det på egen risk, den är mest känd för “dagens ovanliga runk”. Gissar på att Hanna Widerstedt tänder på det och därför ville ha kontakt med honom..

Hanna Widerstedt är bland anant känd för sin video “Jag hatar svenska killar” så det är kanske inte så konstigt att hon blir dissad av just svenska killar som Jackiboi :)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)
Jockiboi dissar Hanna Widerstedt, 3.8 out of 5 based on 4 ratings
 • http://www.domkallarmighannes.com/ joanna

  Hej! Jag heter Joanna och är 23 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diahnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.
  Så kolla gärna in min blogg:)
  Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)
  Ps. Tänkte bara tipsa om att jag Kör jag en stor veckans blogg tävling där du kan bli länkad inför mina 300-600 unika läsare/dagen så passa på att anmäl dej:)

  • http://www.alexseo.se Alexander Edbom

   Jo, bloglovinbyte kan vi absolut göra. Jag ska ta en titt på din blogg snart :)

 • Dirtycash

  Alltså, Hanna <3 

  Jockiboi är f.ö sjukt härlig han också :D Mer humorbloggar åt folket <3

  http://roaar.blogg.se/