Kim Jong-il dog 2011 12 19

Kim Jong-il dog idag 2011 12 19. Missförstå mig inte, jag tycker inte att hans död är rolig men just den här videon och människornas reaktioner är lite överdrivet. 

Om någon skulle fråga mig hur jag ville dö så skulle jag svara “som Kim Jon-il”. Inte ens när Michael Jacksson dog var det så många som grät över det. Det var en sorglig dag för de flesta men när Kim Jon-il dog idag så hände det nånting mer. Jag tror inte att människorna i videon gråter över hans död lika mycket som över alla förändringarna som kommer i framtiden när Kim Jon-ils son tar över makten.

Du kanske även känner till att Kim Jon-il hade ett populärt Tumblrkonto. Hans senaste uppdatering är från december 16 och det är en bild på honom när han tittar på en tröja, “looking at a sweater”. Jag vet inte om det är han som uppdaterade kontot, tveksamt, men det är värt att gå till Kim Jon-il looking at things och ha lite kul i några minuter.

Kim Jon-il dog 2011 12 19 som en kung i hans land :)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Kim Jong-il dog 2011 12 19, 5.0 out of 5 based on 1 rating