Kränkt Feminist på Twitter blir ägd

Växjö Lakers har få ett klagomål på Twitter, en feminist såg en annons på deras sajt som kränkte “lätt osnygg reklam”. Annonsen var för någon skum dejtingsajt, med texten “Red Hot Russian Beauty” och bild på en tjej i bh och trosor skulle den locka till sig klick.

Så feministen klagade på Twitter och skrev “Skulle gå in och läsa på växjölakers hemsida. Möttes av lätt osnygg reklam. Såna klagomål brukar i vanliga fall skapa twitterstormar vid fel svar, många rasar och skriver insändare till olika nättidningar som älskar allt normbrytande och feministiskt. Men den här gången blev det lite annorlunda.

Kränkt Feminist blir ägd

Kränkt Feminist blir ägd

 

Lite Kul kan avslöja att personen som klagade var en man, och sättet han blev ägd på har spridits på nätet till tusentals personer.

Det här svaret har i sin tur också kränkt många, “Hej igen, har nu kollat. Annonsen är en så kallad sökmarknadsoptimering. Annonsen varierar beroende på vad du har för sökhistorik”. De som jobbar med sökannonser vet att det inte finns något som heter “sökmarknadsoptimering”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Kränkt Feminist på Twitter blir ägd, 5.0 out of 5 based on 1 rating