Parodi på Hanna Widerstedt

Det här måste vara den bästa parodin på Hanna Widerstedts videoblogginläggen.

Det är Jonas Lindberg som har gjort videon, tidigare har han även kallat Hanna för en lögnerska. Finns fler klipp på hans Youtube-kanal jonaslindberg84, om bland annat Kissie. Jag vet inte varför men han verkar gilla att videoblogga naken i en mössa..

Det finns en hel del intressanta kommentarer som är värda att läsa, här är några av de:

sunkissedswoozeyray: Men hallå, är ni helt jävla efterblivna eller? Fattar ni inte att Hanna Widerstedt DRIVER med folk. Hennes filmer och blogg är pariodier på bloggerskor som Kissie. Om man inte har förstått det när man kollar på hennes filmer så är man dum i huvudet.

uschfyfan: Nej hon är inte en lögnerska din dumma jävel. Hon lurar / “trollar” dig och du har uppenbarligen tagit åt dig. “Hanna Widerstedt vs jonaslindberg84 ( är du alltså född 84?) 100-0″ för att uttrycka det internet-wise. Hon spelar ju bara. Och det är uppenbart dessutom. Intressant att du dessutom har koll på kissies blogg. Tror vi har en liten vlogg-aspirant/wannabe här. Pirrar det i kroppen precis innan du tar av dig tröjan och tar på dig din vita mössa för att spela in dina inlägg? Bögmupp

Vi kanske inte vet om Hanna Widerstedt ljuger eller inte men parodin var klockren!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Parodi på Hanna Widerstedt, 4.5 out of 5 based on 2 ratings