Roliga bilder på Facebook

Allt fler använder Facebook för att följa roliga bilder, för många är det den enda anledningen till att skaffa ett konto på Facebook (förutom att ha kontakt med sina vänner och “gamla vänner” som aldrig pratar med en).

Bilder som delas på Facebook kommer från olika sociala medier som Tumblr, Reddit och 4chan. Väldigt få har tid för att titta på precis allt som publiceras där, flera tusen grejer varje dag, så man väljer att följa facebooksidor som har fokuserat sig på att dela just bilder. Förutom Lite Kul på Facebook så finns det några andra facebooksidor så finns det några andra alternativ som jag tänkte föreslå här.

Här är några facebooksidor som jag följer för roliga bilder:

Det är inte den riktiga 4chansida, kanske därför de bytte namn nu, men uppdateras ofta med roliga bilder och är en sida som är värd att följas.

Omg Unnamed, med sina 76 000 likes, uppdaterar ofta med extremt roliga bilder som är nya och relevanta i tiden.

  • Trollosapien (finns inte längre kvar, sorry)

Trollosapien uppdateras flera gånger varje dag med minst sagt intresanta bilder, bara 6000 likes just nu men antalet ökar varje dag.

4play delar bilder relaterade till spel och gaming. Gillar du spel så är den här facebooksidan helt klart för dig! 218k likes just nu.

245 tusen likes, bilder nästan varje timme. En av de bästa sidorna på Facebook att följa för nya roliga bilder.

Tipsa!

Tipsa gärna om du följer andra facebooksidor som delar roliga bilder och annat kul som kan vara värt att följa. Skriv bara i kommentarerna nedan så hjälper du andra som vill följa nya sidor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Roliga bilder på Facebook, 5.0 out of 5 based on 1 rating