Roliga julbilder

Roliga bilder 2014! Yes, det är dags igen för vår årliga tradition. Tanken var från början att alltid publicerade nya julbilder på nyskapade sidor men sen tänkte jag att det är bättre att ha allt på samma ställe. Så på den här sidan ska jag försöka hålla julbilderna uppdaterade och relevanta varje år, fler och fler roliga julbilder kommer att läggas till varje år.

torktumlare vs snögubben

torktumlare vs snögubben

 

tomtens bodyguards

tomtens bodyguards

 

Jul-kul

Jul-kul

 

tomten bajsar på juldagen

tomten bajsar på juldagen

 

Allt jag vill ha till jul

Allt jag vill ha till jul

Det var alla roliga julbilder från 2011 – 2014, men vi ses nästa år “2015” igen! :)

*update* Nu har jag uppdaterat sidan och postat nya julbilder här.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Roliga julbilder, 3.0 out of 5 based on 2 ratings