Roliga kändisar att följa på Twitter

Ni som gillar roliga kändisar och har ett konto på Twitter kan använde den här posten till att hitta nytt folk att följa. Här kommer jag att lista roliga twittrare som jag lyckades hitta med hjälp av Google, Twitter och olika Twitter-topplistor. Jag har granskat alla konton manuellt genom att titta på deras senaste innehåll, bara de roligaste fick vara med. Mina damer och herrar, låt mig presentera 20 roliga utländska och svenska kändisar ni bör följa på Twitter. 

Svenska kändisar

Jonas Gardell

Alex Schulman

Magnus Betnér

Mark Levengood

André Wickström

Soran Ismail

Özz Nujen

Utländska kändisar

Zach Braff

ConanO’Brien

Jim Carrey

Bill Maher

Ashton Kutcher

Jim Gaffigan

Aziz Ansari

Josh Gondelman

Jocelyn Plums

Karl Welzein

Roligast på Twitter

Roligaste kändisar på Twitter, enligt mig, är nog Jonas Gardell och Conan O´Brien. De uppdaterar ofta och det blir en hel del skämt om allt möjligt.

Alla listor skrevs utifrån min personliga åsikt om vad som är roligt och vilka är värda en follow på Twitter. Om ni anser att jag hade missat någon kändisar som förtjänar att följas av många, tipsa om personen i kommentarsfältet nedan.

Roliga twitter-inlägg

 Här är några exempel på hur roliga deras twitter-inlägg kan vara:

  • Aziz Ansari: Someone just threw an Xbox at my head. In this case, it is safe to say video games are responsible for violence.
  • Zach Braff: Videogames make me do things. I played too much Pacman: now all I do is eat balls and run from ghosts.
  • Jonas Gardell: I november var jag Månadens Stockholmare, i december blev jag Årets Svensk. Nästa mål är att bli Miss Universum.
  • Mark Levengood: Hur kan flygvärdinnan säga “Välkomna till Luleå”? Hon landar ju samtidigt som vi. Hon borde säga “Vi får hoppas vi är välkomna till Luleå”

Den här posten blev inspirerad av Kändisar på Twitter på Alexseo.se och kommer förmodligen att uppdateras några gånger innan den blir klar. Lämna tips i kommentarerna nedan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Roliga kändisar att följa på Twitter, 5.0 out of 5 based on 1 rating
  • Hanna

    @skitanton Är inte något vidare känd eller stor inom Twitter men hans tweets och tankar kan vara rätt så underhållande ibland!