Roliga nyheter

Här postas roliga nyheter lite då och då beroende på hur många roliga nyheter det finns. Ibland är nyheterna bara konstiga eller udda men det postas under roliga nyheter i alla fall.

Könsneutral katt – Ett hen – En henkatt?

“Sorgsna katten, vad säger hen?”

Äntligen är den här – en hen-katt – den könsneutrala katten!

Snoppbakelser – Ett konditori stöttar prostatacancerforskningen

Ett konditori i Karlstad ville göra något speciellt i november för att stödja prostatacancerforskningen, och antagligen inspirerats av ICA som sålde bröstbakelser, och därför valt att börja sälja snoppbakelser.

Kvinnliga tiggare i Stockholm kan få genusutbildning

Miljöpartiets Ewa Larsson föreslår att tiggare ska gå på kurs i patriarkala strukturer, få fri hälsokontroll, kondomer och mycket mer.

Karma, bitch!

En man från Texas sköt på ett bältdjur, och fick vad han förtjänade. Karma, bitch!

Burger King lanserar parfym

Burger King Japan lanserar ett parfym som luktar… WHOPPER! Japp, det är sant och det är kanske den coolaste och roligaste nyheten från den här månaden.

Björn Borg gör ett spel

Björn Borg har gjort ett spel där du kan sprida kärlek istället för hat, där du kan skjuta med sopbubblor och slängkyssar.

Klicka på rubriken och läs mer för att få länken till spelet, och spela det helt gratis! Här är trailern:

Registrera Internetanvändare i Sverige, men inte i Kina

SVT sprider 2 olika budskap inom en timme, första är att registrering av Internetanvändarna är dåligt andra är att det är bra så länge det görs i Sverige..

Spola fram till 01:36 för att ta del av andra budskapet

Katt stoppar fotbollsmatch

En kan hamnade på fotbollsplanen och matchen blev stoppad efter bara en minut, ingen vet hur den svarta katten hamnade där men de flesta tyckte mest att det var lite kul

Gud finns

Gud finns

Började tro på gud igen..

De trodde att det var sopor – hund

De trodde att det var sopor men det visade sig var en hund med dreadlocks(?). Hemlös och smutsig hund som har försökt överleva själv på gatorna.