Roliga politiska bilder

All politik är inte tråkig, här är några roliga politiska bilder jag hittade på min dator.

Förra året pratades det ofta om Carl Bildt efter att någon i USA(?) hade kallat honom för pudel. Carl Bildt själv ser sig själv inte som en pudel, men det gör de flesta andra.

Carl Bildt pudel

Carl Bildt pudel

“Carl Bildt kallades i ambassadrapporten för en mellanstor hund med en stor hunds attityd”.

En rolig bild på Granonymous från Stockholms ACTA-demonstration

Granonymous ACTA

Granonymous ACTA

Granonymous blev en kändis på Internet dagen efter ACTA-demonstrationen i Stockholm. De som deltog i demonstrationen beskrev henne som en trevlig och hjälpsam tant.

Fredrik Reinfeldt vill att alla ska jobba till 75 år i fortsättningen men själv kan han gå i pension efter 50-årsåldern.

Reinfedlt - jobba till 75

Fredrik Reinfedlt – jobba till 75

Fredrik reinfeldts förslag har väckt starka känslor, förr kunde alla gå i pension efter 65 men nu är det alltså 75+. I alla fall om Fredrik Reinfeldt skulle få bestämma.

Här är en annan rolig bild på Fredrik Reinfeldt och hans förslag om pensionsåldern.

Fredrik Reinfeldt jobba

Fredrik Reinfeldt jobba

“Jaså, här sitter vi och mår gott? Seså, Upp och hoppa!”. Jag personligen kan inte se alla jobba upp till 75-årsdagen idag när de flesta dör innan.. Kanske i framtiden om vi lever längre men idag är det alldeles för tidigt.

Arbete ger frihet, en slogan de nya moderaterna använde en gång i tiden (i förra valet?). 

Arbete ger frihet

Arbete ger frihet

“Arbete ger frihet – Arbeit macht Frei”

Alla älskar att hata Beatrice Ask, tanten är extrem i alla sina åsikter men har aldrig koll på vad exakt hon föreslår. Hon vill bland annat censurera Internet för att stoppa pedofiler och övervaka alla svenska medborgare i större utsträckning än vad polisen och FRA gör idag. Hennes förslag om att sexköpare skulle få ett brev hem var inte så het heller.

Beatrice Ask

Beatrice Ask

Beatrice Ask: “Hej sexköpare, här får ni ett brev!”. Brevet skulle få sexköpare att skämmas inför sina familjemedlemmar.

Och nu kanske ni tror att jag älskar sossar, det gör jag verkligen inte. Jag hatar alla partier lika mycket men har aldrig kunnat hata Maria Wetterstrand och Piratpartiet tar upp frågor som de andra partierna inte har någon aning om.

Det var i alla fall alla roliga politiska bilder jag kunde hitta de senaste dagarna. Jag hoppas att ni gillade de.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Roliga politiska bilder, 4.5 out of 5 based on 2 ratings