Sveriges roligaste klipp på TV4

Som ni kanske vet, Sveriges roligaste klipp sändes för första gången förra vecka på TV4. Det blev en succé, den sågs av nästan en miljon tittare på premiären och avsnitt 2 sågs av över 700 000 tittare. Men vad fan är Sveriges roligaste klipp och vad ska man tycka om serien?

TV-serien Sveriges roligaste klipp är den svenska versionen av den amerikanska AFV (America’s Funniest Home Videos). De har kopierat allt, från typen av klipp som visas till halvroliga skämt som kanske går hem hos en 60-åring. 

Sveriges roligaste klipp har kopierat allt, även amerikanska klipp som är flera månader gamla. Serien heter “SVERIGES roligaste klipp” men mer än hälften av alla klipp som visas är utländska, oftast amerikanska. Programledaren försöker göra jobbet så gott han kan och säger att de hade fått in många klipp från svenska tittare, direkt efter ett amerikanskt klipp. 

Klipp som visas är som sagt flera månader, och i vissa fall flera år gamla. De visar barn som beter sig som barn, människor som halkar och andra billiga skämt som går hem hos pensionärerna som har aldrig besökt Youtube. Jag tror att tanken med tv-serien var att vara en roliga tv-serie som hela familjen kan se, inte visa de absolut roligaste klippen, och det har de lyckats med! 

Jag personligen skulle föredra att se ett annat format, något i stil med den ryska +100500 där man vågar göra grova skämt för vuxna och visa de senaste klippen i ett format som är bara några minuter lång. Den ryska youtubeserien +100500 laddas upp på Youtube och samtidigt visas på TV.

Sammanfattning:

Sveriges roligaste klipp är en tv-serie med hjärndöd amerikansk humör för lite äldre publik som har aldrig besökt Youtube, roliga klipp som visas är oftast amerikanska och är inte så roliga. Gillar du klipp där människor halkar och orkar se sånt på repeat så är den här serien perfekt för dig!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
Sveriges roligaste klipp på TV4, 3.0 out of 5 based on 4 ratings
 • ANJONJUMOUS

  Jag har sett Sveriges Roligaste Klipp en gång – UNO TIME. Jag skrattade inte en enda gång under hela programmet. Största skräpet. Succén i USA beror på att majoriteten är hill-billy’s och retards och tycker att “trilla på bananskal” skämt är roliga. Fyfan. Jag hoppades på att den här  “roligaste klipp”- skiten inte skull komma till Sverige. MEN NEJ! Martin Timell – Snälla snickra mer istället.

  • E-e Lindberg

   rätt kul program, men valet av dom som tävlar kan man verkligen ifråga sätta, riktigt skit men stor bokstäver.  //Eric

 • nisse

  Vadå, jag är 60 år, och tycker inte att det är roligt alls när någon drattar på röven, varför tror du att 60+ har sämre humor än du? Åldersfobi? :-)