Vita Kränkta Kvinnor

Undrar du hur vita kränkta kvinnor ser ut? Search no more! Här är några bilder jag kunde hitta, på foton syns olika politiska feministiska grupper i Sverige.

Alla vänsterfeminister är inte kvinnor, men det är den absolut största majoriteten som hörs och tar plats trots all kvotering baserad på etnicitet och kön de förespråkar i vanliga fall.

Jämställdhetsgrupp – Bara kvinnor

Stockholm - Rödgrönas jämställdhetsgrupp.

Stockholm – Rödgrönas jämställdhetsgrupp.

Stockholm – Rödgrönas jämställdhetsgrupp.

Gruppen, som bland annat ska pyssla med “diskriminering”, består av nio kvinnor leds av Annika Hjelm (MP).

Genusvetare och Genusforskare

Genusvetare har svårt med att få jobb

Genusvetare har svårt med att få jobb

Genusvetenskap lockar många feminister, vita unga arga tjejer som vill bevisa världen att patriarkatet finns och kunna argumentera bättre.

I USA är det vanligt att skämta om genusvetenskap, där kvinnor som klagar på sin lön får tips om att läsa nånting annat än just genusvetenskap.

Pride

Vita kvinnor hatar vita män

Vita kvinnor hatar vita män

“Hata vita rika straighta män”

Pride politiseras allt mer åt vänster, de vita kränkta kvinnorna försöker måla upp en bild där de representerar alla utsatta minoriteter och kallar andra för köns- eller rasförrädare. Försöker måla upp en bild där vänsterpolitiken är svar på alla problem, trots att det är liberalismen många egentligen behöver.

Här är det också vanligt att hata just straighta lite extra, även kallade för vita cismän.

Vänsterpartiet

Feminister i Vänsterpartiet

Feminister i Vänsterpartiet

Hudfärgen och kön är tydliga på bilden, i Ulla Anderssons tweet som är mindre tydlig står det “Vänsterpartiet startade dagen med separata möten för män och kvinnor i partistyrelsen.Viktigt för feminismen”. Det går bra att klicka på bilden, eller bilderna nedan, för att förstora.

Tjejen till vänster, en av några få med utländskt utseende på bilden och lite mörkare hudfärg, har tidigare fått utstå hat från sina partikollegor när hon pekade på hederskulturen i förorter.

Vänsterpartiet har inspirerat radikalfeministiska partiet Feministiskt Initiativ, Gudrun Schyman – tidigare kommunist – var partiledare för Vänsterpartiet innan FI grundades.

Feministiskt Initiativ

Feminister i Feministiskt Initiativ

Feminister i Feministiskt Initiativ

Feministiskt Initiativ är ansiktet för den nya moderna feminismen för feminister som tror att de lever i en postmodernt patriarkat.

Består av många vita kränkta kvinnor, men försöker att sudda bort den bilden med olika typer av kvotering. Den lilla kvoterade gruppen blir ansiktet utåt, rasifierade av olika kön och sexuella läggningar. Men som ni ser på bilden är det lite annorlunda på insidan.

Unga Feminister

Unga Feminister med många unga vita arga kvinnor

Unga Feminister med många unga vita arga kvinnor

 

Unga Feminister är ett ungdomsförbund till Feministiskt Initiativ, här finner du många vita kränkta kvinnor.

Feministiskt Initiativ-aktivister

Rosa aktivister är vita

Rosa aktivister är vita

 

FI-aktivister, antar att de är också med i Unga Feminister.

Veronica Palm (S) – även kallad “Veronica Facepalm”

Veronica Palm och Feminism

Veronica Palm och Feminism

Socialdemokraterna är ett stort parti med många olika feminister, men den mest populära feminismen som tar plats är också den vänsterfeminism andra vänsterpartier förespråkar.

Veronica Palm är ansiktet utåt för den feminismen, för de vita kvinnor som lockas till Socialdemokraterna på grund av den.

Menskonstnärer

Vita kvinnor gör menskonst

Vita kvinnor gör menskonst

Det allra vanligaste bland menskonstnärer är att de är vita unga lättkränkta kvinnor.

Vita Antirasister

Lovisa från Researchgruppen, Linnéa från Feministiskt Initiativ.

Lovisa från Researchgruppen, Linnéa från Feministiskt Initiativ.

Lovisa från Researchgruppen, Linnéa från Feministiskt Initiativ.

Här är ett exempel på hur de ser ner på andra kvinnor som inte delar deras politiska övertygelser. Kan någon kvinna vara med någon annan än vänster, utan att vara ekonomiskt beroende av personen? Allt detta trots att de kallar sig för antirasister och hela tiden krigar med SD.

Många kända vänsterfeminister är med eller sympatiserar med olika anarkistiska grupper som AFA och Researchgruppen.

Twitteröverklassfeminister

Du har 30 000 följare. Du kan sluta cykla med stödhjul nu tror jag.

Du har 30 000 följare. Du kan sluta cykla med stödhjul nu tror jag.

“Du har 30 000 följare. Du kan sluta cykla med stödhjul nu tror jag.”

Vita medelålders överklasskvinnor är en grupp som är tydliga med sin feminism på Twitter, mest för att det gynnar dem själva.

Hashtaggen följ en kvinna skapades efter att någon statistik visade att majoriteten av svenska populäraste konton tillhörde män, då skulle man följa fler “smarta kvinnor” – alltså kändisar som redan har många följare.

Miljöpartiet

Åsa Romson - De allra flesta är inte vita män, utan människor

Åsa Romson – De allra flesta är inte vita män, utan människor

Miljöpartiet förespråkar vänsterfeminism precis som Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ, på senare tid även Socialdemokraterna.

Just Åsa Romson sympatiserade mer med Feministiskt Initiativ än Miljöpartiet enligt en undersökning hon gjorde live på Radio, och är ansiktet utåt för Miljöpartiets (vad folk i USA kallar det) “White Feminism”.

Feministiska Studenter aka Social Justice Warriors

SJWs som studerar - Globala Gymnasiet

SJWs som studerar – Globala Gymnasiet

Det här är en skola där mer än 50% skulle vilja rösta på Miljöpartiet, en skola som startade debatten om trigger warnings i Sverige och en skola med elever som ofta letar efter kulturella bråk.

Public Service – SVT och SR

Vita feminismen är norm för Public Service

Vita feminismen är norm för Public Service

Trots sin opartiskhet på papper är SVT och SR allt annat än det, de är kända för sin rekrytering av vänstermänniskor med starka politiska åsikter och aktivism på sidan om.

Det har gått så långt att SVT rekryterade Aftonbladets chef och två veckor efter lät en av sina egna journalister publicera en politisk krönika där hon tycker att andras val är skit. Krönikan är om föräldraledighet och publicerades under inrikesnyheter. Där kallar Helena Zachariasson andras val för skit, trots att hon tidigt poängterar att hon inte har några egna barn. Hon skrev även att pappor ska vilja stanna med barnen precis som kvinnor, då det är naturligt enligt Helena själv. Med andra ord, män ska vara som kvinnor då det är en norm enligt en kvinna. På Twitter förtydligade hon vad som menades med struktuer, “Det är gamla konservativa strukturer som jag kallar skit.” och skrev att kvinnor har fria val men ändå inte kan göra dem pga strukturer – hur galet det än låter. SVT bad inte om ursäkt för att ha kallat mångas val för skit, publicerat en krönika under inrikesnyheter, tagit ställning mot konservatism eller opinionsbildat i en het fråga för tillfället. Istället skrev den ansvarige för sajten SVT.se på Twitter att det där var opartiskt då det inte fanns några tydliga politiska förslag, bara Helenas åsikt att fler pappor ska “ta sitt ansvar”.

Det är tydligt att SVT har en vänstermiljö som norm och inte längre ser hur det krockar med opartiskheten, de har även börjat räkna kön och etniciteter för ökad mångfald – trots att det inte gör något åt deras åsiktsmässiga brist på mångfald som börjar bli ett allt större problem för varje år som går.

Sveriges Radio har också producerat många arga vita kvinnor, eller gett orimligt mycket uppmärksamhet till.

 

Det finns många fler exempel men nu börjar jag bli lite trött, och ska nog gå och lägga mig snart. Kan tipsa om en facebooksida Vita Kränkta Kvinnor för mer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Vita Kränkta Kvinnor, 5.0 out of 5 based on 4 ratings