Zara Larsson blir ägd – Per Gudmundson White as Fuck

Nu när alla pratar om Zara Larsson så kändes det passande med ett inlägg om just henne, ett inlägg som visar hur ägd människan blir  nästan varje dag.

I det här fallet har Zara Larsson förminskat Per Gudmundson till en vit man “white as fuck” på Twitter, och menade att hans åsikter inte var värda någonting.

Zara Larsson blir ägd

Zara Larsson blir ägd

Notera hur Zara Larsson är vit kvinna med makt och pengar, ganska “privilegierad” och väldigt lite förtryckt, men ändå fortsätter att tro på att hennes åsikter har ett högre “värde”.

Detta trots att hon nu debatterar mot en mer förtryckt kvinna, som inte håller med Zara och tycker att allas åsikter är lika mycket värda.

Zara Larsson blir ägd för andra gången på Twitter

Zara Larsson blir ägd för andra gången på Twitter

På första bilden skriver Conny, “vem är denne Zara Larsson”. Och det är kanske anledningen till varför Zara Larsson fortsätter vara en sån troll trots så mycket kritik.

Hon får uppmärksamhet som inte går att få med hennes musik, innan hennes politiska åsikter fick spridning så var det betydligt färre som kände till vem hon överhuvudtaget var.

Så när bevis på hennes dubbelmoral kommer fram så gör det inget, hon får uppmärksamhet och kan alltid bortförklara allt med stöd från andra vänsterfeminister som Gudrun Schyman och Åsa Romson.

Zara Larssons dubbelmoral

Zara Larssons dubbelmoral

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (6 votes cast)
Zara Larsson blir ägd - Per Gudmundson White as Fuck, 4.0 out of 5 based on 6 ratings