Zombies överallt

Jag har aldrig sett så här många “IRL-zombie-nyheter” som de här senaste veckorna. Här tänkte jag nämna några av de jag har läst om. Död pojke Santos vaknar till liv, polisen skjuter en man som tuggade på en hemlös och Bostons polis erkännande om att de inte kommer att dölja en zombieattack.

Kelvin Santos

Kelvin Santos


Död pojke vaknar och frågar efter vatten på en begravning i Brazil.

 2 år gamla Kelvin Santos förklarades död på ett sjukhus i Brazil men på begravning vaknade pojken i kistan, satte sig och bad om att få vatten. Några minuter senare hade pojken dött igen, han lan sig i kistan precis som han låg innan och dog igen. 

Boston polis kommer inte att dölja en zombie-attack

Boston polis har ett twitterkonto och har vid ett tillfälle förra månaden berättat att om en zombie-attack eller invasition skulle äga rum, så skulle det gå public och att de inte skulle försöka dölja det.

  • @Boston_Police if that was a zombie bite, would you tell us?
  • @willcady Yes, absolutely

bath saltsZombie-Cannibal blev skjuten av polis

 Zombienyheten som blev mest viral, en man tuggade på en hemlös och blev skjuten av polisen. Rudy Eugene åt kött från sitt offers ansikte. Eugene var naken och hans offer hade inga kläder under bältet. Rudy vägrade sluta när polisen bad om det, dessutom hade han tittat på polisen och morrat. Polisen var inte utbildad för såna situationen så de började skjuta tills Eugene var död. Man misstänker att mannen hade dålig tripp på en okänd drog. Många tror att det kan vara LSD eller “bath salt drog”. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Zombies överallt, 5.0 out of 5 based on 1 rating